Radovi u MZ „Makova sedmica“

U toku su radovi na izgradnji vodovodne mreže u Diljskoj i Višnjičkoj ulici u mesnoj zajednici Makova sedmica. Nakon završetka radova oko 70 domaćinstava imaće priliku da se priključi na vodovodnu mrežu.

Sreto Rauković 35 godina živi u Diljskoj ulici u MZ “Makova sedmica”. Kako kaže, osim linije za fiksnu telefoniju ništa drugo do sada nije rađeno u ovoj ulici. Vodu za piće su u protekle 3 decenije on i porodica, kao i većina komšija pili iz bušenog bunara u dvorištu.

U toku su radovi u na izgradnji vodovodne mreže u Diljskoj i Višnjičkoj ulici na Makovoj sedmici. Kada radovi budu završeni oko 70 domaćinstava imaće mogućnost da se priključi na vodovodnu mrežu.

Iz MZ “Makova sedmica” ističu da je urađeno projektno-tehnička dokumentacija za izgradnju vodovodne mreže u još nekoliko ulica u ovoj mesnoj zajednici. U pitanju su: ulica Slobodana Penezića Krcuna, deo Bračke i Ulcinjska ulica koje bi trebalo da budu pokrivene vodovodnom mrežom u ukupnoj dužini od 4 km. Ovaj deo grada dobiće vodovodnu mrežu i okviru projekta “Za čistu Srbiju” i to Majšanski put, ulica Nadežde Pertović i Đeri Ferenca.