Radovi u MZ „Dudova šuma“

U MZ „Dudova šuma“ za nekoliko dana trebalo bi da budu okončani radovi na betoniranju trotoara u ulici Sekereš Lasla. U Dudovoj šumi se radi na zameni preostalog dela starih sprava za vežbanje, a u prethodnoj fazi radova izbetonirani su prilazi kako bi vežbači mogli da priđu spravama. Osim ovih radova, pre desetak dana su vraćene kante za sitan otpad duž Aleje Maršala Tita.

Zbog obilne kiše odloženi su radovi na postavljanju novih sprava za vežbanje koje su danas trebale da budu montirane u Dudovoj šumi. Pre ovog posla, najpre su izbetonirane staze koje vode do sprava kako bi svi oni koji koji vežbaju mogli nesmetano da im prikaze. Nove sprave biće postavljene u delu šume prema Pravoslavnom groblju. Jedan deo sprava već je zamenjen.

Korpe za sitan otpad koje su u novembru prošle godine bile uklonjene sa Aleje Maršala Tita zbog toga što su sugrađani u njih odlagali kućni otpad, vraćene su ali sa zaštitnim otvorom. Vraćeno je 10 kanti, a iz mesne zajednice se nadaju da će uži otvori sprečiti odlaganje kućnog otpada.

U MZ „Dudova šuma“ ističu da se trenutno radi 1.faza radova na izgradnji trotoara u ulici Lasla Sekereša. Staza će voditi do novih zgrada, a od 15.jula najavljuju drugu fazu radova na izgradnji trotoara koji će voditi od novih zgrada do kasarne na Karađorđevom putu. Trenutno se radi na zameni vodovodnioh cevi u Novosadskoj ulici, nakon toga će biti asfaltirana ta ulica, zatim ulica Miloša Obilića, Petra Lekovića, Braće Majer. Ovi radovi su najavljeni za avgust.