Radovi u Muzičkoj školi

Kako bi sve bilo spremno za novu školsku godinu u toku su radovi na sanaciji sanitarnog čvora u Muzičkoj školi. Iz škole poručuju da su zadovoljni dinamikom radova koji će biti završeni u narednih dvadeset dana. Za izvođenje tih radova Grad je opredelio sredstva u vrednosti od 2 miliona dinara. Tokom godine u Muzičkoj školi izvršena je i popravka ukrasa fasade, a uz podršku Pokrajinske vlade postavljene su nove vodovodne cevi i ploče u dvorištu škole.

Muzuička škola će uskoro imati novi sanitarni čvor na prizemlju i na prvom spratu, a osim radova koji se upravo sprovode izvršena je popravka fasade škole odnosno gipsanog ukrasa koji je otpao.

U atriumu dvorišta Muzičke škole tokom ove godine postavljene su nove vodovodne cevi i nove behaton ploče. Vrednost investicije iznosila je 1,2 miliona dinara, a sredstva su obezbeđena od strane Pokrajinske vlade. Iz škole poručuju da im nove ploče postavljene u dvorištu znače kako iz praktičnih tako iz esteckih razloga jer se na tom mestu često organizuju koncerti.

Planovi za neredni period su krečenje fasade u dvorištu škole koja će zadržati originalni izgled, a čijim osvežavanjem će se školi vratiti sjaj. Muzička škola u našem gradu ove godine obeležava vek i po postojanja, a taj jubilej biće obeležen 18. oktobra nizom aktivnosti i koncerata.