Radovi u mesnoj zajednici “Makova sedmica”

U mesnoj zajednici “Makova sedmica” izvode se radovi na posipanju grebanog asfalta u Celjskoj ulici. Do kraja godine još 2 ulice u ovom delu grada dobiće grebani asfalt u ukupnoj dužini od oko 1800 metara.

Stanovnici Celjske ulice na Makovoj sedmici godinama su muku mučili jer je ulica bila puna rupa, a posle svake kiše za automobile je bila gotovo nemoguća misija da prođu kroz ovu ulicu, pričaju meštani ove mesne zajednice. Meštani se nadaju da će posipanjem grebanog asfalta ovi problemi ostati u prošlosti.

Trenutno se grebani asfalt posipa u Celjskoj ulici, a do kraja godine biće posut u još 2 ulice u MZ “Makova sedmica”. U narednim danima u tri ulice u ovoj mesnoj zajednici biće posuto još oko 1800 metara grebanog asfalta.

Iz rukovodstva mesne zajednice “Makova sedmica” najavljuju da će u narednom periodu na teritoriji ove mesne zajednice biti urađena kanalizaciona mreža u delu Majšanskog puta, zatim u delovima ulica: Nadežde Petrović i Višnjičke. Po rečima predsednik Saveta MZ Makova sedmica, u planu su bile i 381. i 382. ulica, ali zbog nerešenim imovinko-pravnih odnosa ove dve ulice neće dobiti kanalizaciju kako je planirano.