Radovi na rekonstrukciji centralne kuhinje PU „Naša radost“

Do kraja leta trebalo bi da se završe radovi na 1. fazi rekonstrukcije centralne kuhinje PU “Naša radost”. Ova investicija vredna je 64 miliona dinara i predstavlja jednu od najvećih investicija ove ustanove u poslednjih nekoliko decenija.

Tokom maja započeti su radovi na 1. fazi rekonstrukcije objekta centralne kuhinje PU “Naša radost”. Ova kuhinja projektovana je pre više od tri decenije za pripremu obroka za 450 mališana, a danas “Naša radost” svakodnevno priprema 12.000 obroka za oko 4000 dece. U toku su grubi građevinski radovi na demontaži objekta.

Radovi na rekonstrukciji centralne kuhinje obaviće se u tri faze tokom koje će objekat biti proširen na sprat, biće adaptiran suteren i magacin, a biće uređen i prilaz tovarnoj rampi. Završetkom radova na rekonstrukciji PU “Naša radost” trebalo bi da dobije kuhinju koja će pripremati obroke po evropskim standardima.

Za vreme trajanja radova na rekonstrukciji, obroci se za mališane koji pohađaju neki od 55 vrtića “Naše radosti” pripremaju u fabrici ATB “Sever”.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime