уторак , 24 новембра 2020
Naslovna / Društvo / Radovi na proširenju komunalne infrastrukture

Radovi na proširenju komunalne infrastrukture

Zahvaljujući podršci Pokrajinske vlade i Vlade Srbije, u toku su radovi na izgradnji vodovodne mreže u MZ „Makova sedmica“, kao i radovi na izgradnji kanalizacione mreže u Hipodromskoj ulici, a radovi na asfaltiranju Sutjeske ulice u MZ „Zorka“, već su završeni. Iz Grada poručuju da će infrastrukturni projekti i u budućnosti biti prioritet lokalne samouprave.

U Hipodromskoj ulici u toku su radovi na izgradnji kanalizacione mreže u dužini od oko 300m. Izvođač radova je firma „Javornik“, a rok za završetak je 17. oktobar.

U MZ „Makova sedmica“, u ulicama Isidore Sekulić i Jelene Ćetković u toku su radovi na izgradnji vodovodne mreže u dužini od 1530 m.

Radovi na asfaltiranju Sutjeske ulice su završeni. Izvođač radova je „Vojput“, a asfaltirano je ukupno 1125m. Radove na asfaltiranju ove ulice, ali i na izgradnji biciklističke staze na Paliću zajednički su finansirali Grad i Ministarstvo privrede.

Vrednost projekta za izgradnju vodovodne i kanalizacione mreže iznosi 33 miliona, od čega 18 miliona finansira Pokrajina. Drugi projekat vredan je 48 miliona, 20 miliona obezbedilo je Ministarstvo, dok je ostatak obezbedio Grad.

O autoru Miljana Crnogorac

Pogledaj i sledeće

U Mini Jugoslaviji podeljeno je 70 obroka solidarnosti za socijalno ugrožene građane

Aktivisti udruženja “Krov nad glavom” spremali su ovog vikend obrok solidarnosti za socijalno ugrožene građane. …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *