Radovi na asfaltiranju Sivačkog puta

U toku su završni radovi na asfaltiranju Sivačkog puta u mesnoj zajednici Mali Bajmok. Vrednost radova je oko 18 miliona dinara, a nakon završteka ovog puta u planu je izgradnja kružnog toka na delu ukrštanja ovog puta sa Batinskom i Mačvanskom ulicom.

Gradonačelnik Stevan Bakić obišao je danas završne radove na izgradnji kolovoza Sivačkom putu u mesnoj zajednici Mali Bajmok. Za radove u ovoj ulici iz gradske kase opredeljeno je oko 18 miliona dinara, a radi se asfaltiranje trase dugačke 570 metara.

Nakon završteka na asfaltiranju Sivačkog puta biće stvoreni uslovi za rasterećenje saobraćaja na Somborskom putu, kao i za proširenje Industrijske zone.

Gradonačelnik je podsetio da je juče završena ulica Doža Đerđa u Hajdukovu, a da se u anrednih mesec dana očekuje da budu asfaltirane i: Jasenovačka i Cvetna ulica na Paliću, Rudarska u Aleksandrovu, Luke Botića u MZ “Dudova šuma”, II Vinogradi u Čantaviru. U planu je i rekonstrukcija i proširenje ulice Proleterskih brigada u MZ “Zorka” kao i rekonstrukcija ulica Jovana Mikića i Arsenija Čarnojevića. Za ove radove opredeljeno je 76 miliona dinara. Kako je gradonačelnik najavio, grad je aplicirao i za 170 miliona dinara kod pokrajinskog Fonda za kapitalna ulaganja, a ovim novcem planirana je izgradnja oko 15 km ulica u našem gradu za koje postoji urađeno projektno-tehnička dokumentacija.