Radno vreme tokom novogodišnjih praznika

Za vreme novogodišnjih praznika, javna preduzeća i ustanove neće raditi ili će sugrađanima pružati usluge kroz dežurstva.

Ambulante Doma zdravlja koje rade posle podne, sutra će primati pacijente do 17 časova, a 1. i 2. januara neće raditi nijedna ambulanta. Dežurstvo će biti organizovano u ogranku na Karađorđevom putu od 7 do 20 časova, a nakon toga u Službi za hitnu medicinsku pomoć, kao i u zdravstvenim stanicama u Bajmoku i Čantaviru.

Služba za zdravstvenu zaštitu žena neće raditi prva dva dana 2021. godine, dok će u Službi za zdravstvenu zaštitu dece biti organizovano dežurstvo od 8 časova do ponoći. Stomatološka služba će dežurati u Zubnoj poliklinici od 7 do 13 časova. Kovid ambulante u Kumičićevoj i Harambašićevoj ulici će 31. decembra raditi od 7 do 19 časova, a 1. i 2. januara od 7 do 20 časova.

Ogranci Apoteke Subotica 31. decembra će raditi skraćeno, do 12 časova, odnosno do 17 časova. Prva dva dana 2021. radiće samo ogranak u prizemlju Gradske kuće, koja će dežurati non-stop.

Autobusi „Subotica-transa“ će sutra saobraćati do 21 čas, a 1. i 2. januara po redu vožnje za nedelju.

JKP „Čistoća i zelenilo“ 1. januara neće odvoziti komunalni otpad sa terena po rasporedu za taj dan. Komunalni otpad iz Bajmoka, sa desne strane iz pravca Subotice i iz Mišićeva (žuti džakovi), odvoziće se 2. januara. Prvog dana 2021. godine deponija će biti zatvorena.

Prodavnice Maksi, Lidl, Roda i Univerexport sutra će raditi do 18 časova, 1. januara je neradni dan, a već 2. januara radno vreme će biti uobičajeno.