Prvomajski uranak od 28. aprila do 2. maja

Ove godine biće održan 35. prvomajski uranak na Paliću, a iz preduzeća „Park Palić“ poručuju da posetioce očekuje bogat zabavni, kulturni i sportski program. Ove godine manifestacija će trajati od 28. aprila do 2. maja, odnosno dan duže nego prethodne godine.

Tokom pet dana trajanja manifestacije za posetioce će biti upriličen bogat kulturni i zabavni program. Duž obale jezera biće postavljeni štandovi i šatori za vašarsku prodaju hrane i pića, te suvenira i zanatskih proizvoda. Za najmlađe će u ZOO vrtu biti organizovani zabavni sadržaji.

Od 30. aprila do 2. maja, na Velikoj terasi, biće upriličen i trodnevni Festival rakije i vina. Ugostitelji su se, i ove godine, potrudili da celokupni sadržaj prilagode turistima.

Za ljubitelje sporta biće ogranizovana tradicionalna „Trimbi“ manifestacija, te jedriličarska regata, a posle dužeg vremena ponovo će biti organizovan odbojkaški turnir na peščanoj plaži. O svim programima građani se detaljnije mogu informisati na sajtu preduzeća „Park Palić“. Tokom trajanja manifestacije radiće turistički informativni centar na Paliću,a na Velikoj terasi će biti postavljen info pult.