Prvomajski uranak na Paliću od 1. do 5. maja

Prvomajski uranak na Paliću održaće se od 1. do 5. maja. Kao i svake godine, posetioce očekuje veliki vašar i tradicionalni luna park. Na Velikoj terasi 1. i 2. maja biće organizovan program za najmlađe.
Kao i svake godine duž šetališta na severnoj obali jezera Palić biće postavljen veliki vašar sa bogatom ponudom hrane i pića, te suvenira i rukotvorina. Veliki luna park koji se prostire na 10 hiljada kvadrata, kao i ranijih godina, biće postavljen na parkingu kod ulaza na Muški štrand. Na Velikoj terasi, 1. i 2. maja, od 16 do 19h biće organizovane brojne radionice za najmlađe.
Po prvi put, u okviru manifestacije “Prvomajski uranak”, biće održan Festival zanatskog piva “Palićka neman” i to 1. maja na Velikoj terasi. Program u okviru Festivala piva će početi u 11h, a u večernjim satima predviđeni su i nastupi lokalnih bendova.
Zbog očekivane gužve, za saobraćaj će biti zatvorene tri ulice na Paliću, odnosno Splitska aleja, Ulica Jožefa Hegediša i Olge Penavin. U ove ulice će moći da uđu samo ona vozila koja imaju propusnice. Iza Hotela “Prezident” biće obezbeđen veliki parking, kao i parking u Ritskoj ulici. Tokom trajanja manifestacije na Paliću će dežurati ekipe Službe hitne medicinke pomoći, vatrogasci, policija i pauk.