недеља , 5 децембра 2021
Naslovna / Sport / Prvo mesto za učenike Hemijsko-tehnološke škole na Republičkom prvenstvu

Prvo mesto za učenike Hemijsko-tehnološke škole na Republičkom prvenstvu

Prvo mesto za učenike Hemijsko-tehnološke škole na Republičkom prvenstvu

Pored brojnih uspeha na raznim stručnim takmičenjima, učenici srednje Hemijsko-tehnološke škole iz Subotice mogu se pohvaliti i sa jednim izuzetno lepim sportskim rezultatom.

Naime, mladi fudbaleri ove vaspitno-obrazovne ustanove, u sastavu: Nemanja Lazić, Pavle Stojanović, Oliver Jovanović, Nemanja Andrić, Veljko Arsović, Srđan Hrstić, Alen Hasičić, Simo Vrbljanac, Veljko Dimković, Strahinja Miletić i Stefan Mjazga, osvojili su prvo mesto na Republičkom prvenstvu u futsalu, koje je održano u Čačku.

Pod vođstvom profesora Arpada Nađa Varjaša, Subotičani su u konkurenciji 450 učenika iz 32 osnovne i srednje škole, demonstrirali najlepši i najefikasniji futsal, pa će, sasvim zasluženo, predstavljati našu zemlju na predstojećem Svetskom prvenstvu u ovoj jednoj od najpopularnijih sportskih grana školskog sporta.

Osvojeno prvo mesto na Republičkom prvenstvu u futsalu, za učenike Hemijsko-tehnološke škole samo je stimulans više da nastave sa vrednim treniranjem da bi što dostojnije reprezentovali ne samo naš grad, već i i zemlju na planetarnom šampionatu, čiji domaćin će, naredne godine, biti Beograd.

O autoru sinisa

Pogledaj i sledeće

Gradonačelnik Subotice sastao se sa predstavnicima Rvačkog kluba „Spartak“

Povodom osvajanja titule ekipnog šampiona Srbije, gradonačelnik Subotice Stevan Bakić sastao se sa rukovodstvom, trenerima …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *