Pritužbe zbog kladionice u blizini škole

U prethodnom periodu, Kancelariji lokalnog ombudsmana pritužbe su stigle i od meštana naselja „Prozivka“, zbog otvaranja kladionice u neposrednoj blizini OŠ „Sonja Marinković“.

Zbog velikog broja pritužbi od strane stanovnika naselja „Prozivka“, zbog otvaranja kladionice tik pored osnovne škole „Sonja Marinković“, lokalni ombudsman Erika Tot Salai kaže da je Kancelarija zajedno sa ovom obrazovnom ustanovom podnela zahtev Upravi za igre na sreću i Republičkom geodetskom zavodu.

1 komentar

  1. Sve merodavne institucije u Subotici su znale da se na tom mestu otvara kockarnica, da se isti objekat nalazi tik uz ogradu osnovne škole i za to su dale saglasnost i registrovale delatnost. Kome se to kao fol sada žalite ? Ista stvar je bila oko buke i žive muzike baš pored istog objekta koji je od kafe bara prerastao u restoran sa živom muzikom i ogromnom bukom, 30 m od stambenih solitera. Svi sve znate i piskarate međusobno samo po osnovu žalbi a znate da postoji Zakon o kockarnicama , kafićima , buci i muzici u njima, radnom vremenu itd. Pitam se zašto plaćamo zaštitnika građana i komunalnu miliciju ili su oni samo na platnom spisku…Javite nam kada donesete neko rešenje i zaista zaštitite građane po kratkom postupku.

Komentari su zatvoreni