Prinove u Zoo vrtu

Ovog proleća u palićkom Zoo vrtu na svet je došlo nekoliko prinova različitih životinjskih vrsta, a među najmlađim je mladunče lame koje se rodilo juče.

Juče je u Zoo vrtu na Paliću na svet došlo mladunče lame. Ovo mladunče je jedno od mnogih koji su došli na svet ovog proleća i povećali broj stanovnika našeg zoo vrta. Posetioci Zoo vrta malu lamu već mogu videti budući da se nalazi u volijeri sa lamama, pored majke.

Među atraktivnim mladuncima koji privlače poglede posetiolaca Zoo vrta, nalazi se i mladunče američkog bizona, rođeno krajem maja. Ova bebica od 100 kg smeštena je sa ostalim američkim bizonima u zadnjem delu Zoo vrta, pored kapije “Avantura parka”. Najmlađim posetiocima zoološkog vrta zanimljivo je i malo magare koje je na svet došlo pre nekoliko nedjelja.

Radno vreme Zoo vrta je od 9-20 časova. Cena pojedinačne karte je 300 dinara, dečija 200, a roditeljska koja omogućava ulazak roditeljima i deci do 15 godina 800 dinara. Deci ispod 5 godina, uz pratnu roditelja se ne naplaćuje ulaz.