Pri kraju radovi na prvoj fazi rekonstrukcije centralne kuhinje PU „Naša radost“

Privode se kraju radovi na prvoj fazi rekonstrukcije centralne kuhinje PU “Naša radost”. Kako najavljuju iz ove predškolske ustanove, paralelno će teći radovi na završetku 1. i početku 2. faze radove za koju je juče rebalansom budžeta grada Subotice, opredeljeno 9,5 miliona dinara.

Trenutno su u toku radovi na nadogradnji objekta centralne kuhinje. Radi se na izgradnji i pokrivanju novodograđenog sprata, nakon čega će izvođač preći na unutrašnje radove. Završetak prve faze rekonstrukcije centralne kuhinje diktiraće vremenski uslovi.

Budući da je juče iz budžeta grada opredeljeno 9,5 miliona dinara za 2. fazu radova, iz “Naše radosti” kažu da će se paralelno odvijati radovi na završetku prve i početku druge faze rekonstrukcije objekta centralne kuhinje.

Predviđeni rok za završetak građevinskih radova na rekonstrukciji objekta centralne kuhinje PU “Naša radost” je 27. maj, a kako najavljuju iz ove predškolske ustanove očekuju da će ovaj rok biti ispoštovan. Nakon toga počeće opremanje objekta.