Pri kraju radovi na izgradnji vodovodne mreže duž Segedinskog puta-Nosa

Zamenica gradonačelnika Time Horvat, pomoćnici gradonačelnika Zagorka Panić i Žužana Magoši i član GV Akoš Ujhelji obišli su radove na izgradnji vodovodne mreže duž Segedinskog puta-Nosa, kao i radove na zgradi Mesne Zajednice „Bački Vinogradi“.

Za izgradnju 1,5 km vodovodne mreže Grad je obezbedio sredstva u iznosu od 6 miliona, a 8 miliona obezbeđeno je preko konkursa Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo. Nakon završetka ovih radova nastavljaju se radovi na izgradnji vodovodne mreže, a jedan od osnovnih prioriteta lokalne samouprave jeste da gradska voda stigne do svih mesnih zajednica, poručila je pomoćnica gradonačelnika Zagorka Panić. Izvođač radova je kompanija „Graditelj-Novi Sad“, radovi su počeli sredinom novembra, a biće završeni dva meseca pre roka.

U toku je i rekonstrukcija objekta MZ „Bački Vinogradi“, koji je star preko 100 godina, a u njega od 1976. godine ništa nije ulagano. Prvi put nakon mnogo godina na objektu se nešto radi, a iz lokalne samouoprave poručuju da im je cilj da on postane funkcionalan i da služi građanima ove MZ. Radovi na objektu odvijaće se po fazama, a prva faza radova je već pri kraju.

Za 1. fazu radova na rekonstrukciji objekta MZ „ Bački Vinogradi“ Grad je obezbedio sredstva u iznosu od 1,2 miliona dinara. Početak 2. faze radova očekuje se naredne godine, zaključuju iz lokalne samouprave.