субота , 28 маја 2022
Naslovna / Društvo / Preminula Danijela Andrašić

Preminula Danijela Andrašić

Komemoracija istaknutom subotičkom defektologu Danijeli Andrašić, koja je preminula u 56. godini, biće održana u petak, u Gradskoj kući, sa početkom u 11 časova. Sahrana Danijele Andrašić biće obavljena u petak, na Kerskom groblju, sa početkom u 14 časova.

Defektolog Danijela Andrašić, koju će svi pamtiti kao posvećenog koordinatora Dnevnog boravka za odrasla lica u Dečjem domu “Kolevka”, zbog čega je 2019. godine nagrađena gradskim priznanjem “Pro urbe” za značajan doprinos ugledu grada podizanjem njegovih materijalnih i duhovnih vrednosti, preminula je u 56. godini.

Danijela Andrašić rođena je u Nišu 19. oktobra 1965. godine. Završila je Fakultet za specijalnu edukaciju i rehabilitaciju (somatopedsi smer). Stekla je zvanje master diplomiranog defektologa rehabilitatora.

Radila je u Domu za decu “Kolevka”, kao medicinska sestra – vaspitač, od 1985. do 1994. godine. Potom, kao nastavnik u produženom boravku Osnovne i srednje škole “Žarko Zrenjanin”, od 2000. do 2015. godine.

Nakon toga ponovo je radila u Domu za decu “Kolevka”, kao koordinator Dnevnog boravka za odrasla lica.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Grad izdaje u zakup 25 poslovnih prostora

Grad Subotica objavio je oglas o davanju u zakup poslovnih prostora na ukupno 25 lokacija …

2 Komentari

  1. Imala sam priliku da saradjujem sa njom i pamtim je kao vedru i nasmejanu. Bila je posvecena poslu, puna energije i entuzijazma. Volela je ljude i ljudi nju,. Nema reci koje mogu utesiti njene najblize. Mnogi su izgubili njenu paznju i ljubav ali njena porodica je izgubila najvise.
    Primite moje iskreno saucesce.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.