Premijera predstave „Ne očajavajte nikad“

Glumci drame na srpskom jeziku Narodnog pozorišta, premijerno će izvesti predstavu “Ne očajavajte nikad” po motivima drame Branislava Nušića, u režiji Olje Đorđević, u subotu, 26. februara, na sceni “Jadran”, s početkom u 19.30 časova.

U protekle dve godine, koje je obeležila epidemija koronavirusom, nije bilo teško pasti u očaj i u nekim trenucima izgubiti nadu u bolje sutra. Međutim, da nikada ne treba očajavati, već biti optimističan, predočiće vam predstava “Ne očajavajte nikad” po motivima drame Branislava Nušića, a u režiji Olje Đorđević. Kako je rediteljka istakla, ovaj Nušićev tekst nije jedan od poznatijih, jer je bio izgubljen u jednom periodu, a i sam autor ga je pisao u svom teškom periodu života, nakon smrti sina u I svetskom ratu, u želji da izađe iz očaja u kojem je i sam bio.

Namena predstave je da nasmeje, razvedri i oraspoloži, naveo je Ljubiša Ristović, koji u predstavi “Ne očajavajte nikad” igra Marsela Šabanona.

Pored Ljubiše Ristovića, u predstavi igraju i Ksenija Mitrović, Milan Vejnović, Dimitrije Dinić, Zoran Bučevac, Vladimir Grbić, Jelena Mihajlović, Kristina Jakovljević i Geza Kučera. Predstavu će premijerno izvesti u subotu, 26. februara, na sceni “Jadran”, s početkom u 19.30 časova.