Predstava ,,Šta me snađe“ zabavila i nasmejala sve prisutne

Na Letnjoj pozornici na Paliću u subotu je izvedena predstava ,,Šta me snađe“ u kojoj je glumica Anđelka Prpić tumačila lik bankarke Jovanke Joke Jakovljević. Tekst za komediju je napisao Nebojša Romčević, a režiser je bio Branko Đurić Đuro.

Građani sa kojima smo razgovarali pohvalili su predstavu i istakli da su od glumice koju su navikli da gledaju u seriji ,,Andrija i Anđelka“ očekivali upravo ovakvo izvođenje koje ih je zabavilo, nasmejalo, ali i navelo na razmišljanje. Moralna dilema sa kojom se suočava bankarka Joka je prema rečima publike aktuelna u modernom vremenu.

Glumica Anđelka Prpić je prvi put izvela ovu predstavu na Paliću, a uprkos prvobitnom odlaganju predstave zbog nepovoljnih vremenskih uslova, rekla je da je veoma zadovoljna odzivom publike i da joj podrška mnogo znači. Za ovu komičnu predstavu, koja samo deluje veoma jednostavno, se pripremala temeljno jer se na sceni nalazi sama, a osim interakcije sa publikom tokom predstave glumica vodi dijalog sa delovima lika koji tumači putem video-bima.

Brojna publika je uživala u monodrami koja je trajala sat i po vremena, u kojoj je glumica tumačila dvanaest različitih strana iste osobe, pred koju je bila postavljena moralna dilema odnosno izbor između bračne vernosti i napredovanja u karijeri. Predstava koja je prvo izvođenje imala u Mladenovcu početkom decembra prošle godine izvedena je preko sedamdeset puta u našoj zemlji, a glumica poručuje da se turneja nastavlja zbog veoma velikog interesovanja publike.