Predavanje Udruženja poslovnih žena

Put od statusa nezaposlene žene do statusa zaposlene i uspešne žene je kratak, rečeno je na predavanju koje je održano u subotu na Paliću, u organizaciji Udruženja poslovnih žena. Na predavanju su svoja iskustva podelile uspešne, poslovne žene. Takođe, prisutni su imali priliku da čuju praktične savete o tome kako se osloboditi stresa, ali i kako izbeći sindrom izgaranja na poslu.

Sandra Kesić, svoje iskustvo podelila je sa prisutnima, ona se suočila sa gubitkom posla u firmi u kojoj je godinama radila, uprkos drastičnom padu samopouzdanja uspela je da pokrene sopstveni biznis i danas važi za uspešnu, poslovnu ženu.

Pokretanje sopstvenog biznisa, kod žena, najčešće je posledica gubitka posla. Članice Udruženja poslovnih žena deleći sopstvena iskustva imaju za cilj da ohrabre nezaposlene žene, te da ih motivišu da pokrenu sopstveni biznis.

Iz udruženja pozivaju sve osobe koje se imaju želju da pokrenu sopstveni biznis da im se obrate. Na predavanju je zaključeno da je za uspešan biznis najvažnija posvećenost, motivacija i samopouzdanje.