Praznično radno vreme

Tokom praznika Doma zdravlja, Apoteka Subotica, JP Subotica trans i Parking će raditi po izmenjenom radnom vremenu.

Nijedna ambulanta u gradu i vangradu Doma zdravlja neće raditi u ponedeljak i utorak. Dežurstvo će obavljati Služba za hitnu medicinsku pomoć 24 sata, u Ulici Petefi Šandora 24. Zdravstvene stanice u Bajmoku i Čantaviru organizovaće dežurstvo na isti način kao i Služba za hitnu medicinsku pomoć. Dečiji dispanzer će dežurati za praznike od 08 do 24 h. Stomatološka služba će obavljati dežurstvo u zgradi Zubne poliklinike oba dana praznika od 07 do 13 h.

Tokom predstojećih prvomajskih praznika, non-stop će dežurati apoteka u Gradskoj kući, a apoteka na Paliću oba praznična dana od 9 do 17 časova, dok će 2. maja biti otvorene i apoteke u Čantaviru i Bajmoku, od 8 do 13 časova.

Tokom prvomajskih praznika radiće samo pošte na graničnim prelazima Horgoš i Kelebija, u objektima Univerexporta na Bajskom putu, 1. maja od 7 do 11.30, a 2. maja od 7 do 20 časova,  i u Petra Popovića Age, 1. maja od 8 do 11.30 a 2. maja od 8 do 14.30. Dežuraće i pošta u Rodiću, oba dana praznika od 8 do 20.30.

Sve gradske i prigradske linije JP „Subotica trans“ će saobraćati po nedeljnom redu vožnje u periodu od nedelje do utorka, 2. maja. Prvog maja linija 6 će saobraćati od 09,00h na svakih 10 minuta od Lifke, odnosno od Vikend Naselja. Poslednji polazak je u 00,30 sa Vikend Naselja a 02. maja od 09,00h na svakih 15 minuta od Lifke, odnosno od Vikend Naselja. Poslednji polazak je u 22,15h sa Vikend Naselja;

Svi objekti “Trgoprometa”, osim prodavnice 87 na Trgu Jakaba i Komora, u ponedeljak će raditi do 12 časova, a u utorak, 2. maja po redovnom radnom vremenu. “Maxi” 1. maja neće raditi, u utorak je radno vreme uobičajeno, a megamarket “Rodić” će oba praznična dana raditi redovno.

JKP „Parking“ tokom prazničnih dana neće naplaćivati parkiranje na teritoriji grada.

JKP „Čistoća i zelenilo“ neće odvoziti kućno smeće  iz domaćinstava, osim u ponedeljak, 1. maja sa Kelebije. Gradska deponija će biti otvorena.