недеља , 7 августа 2022
Naslovna / Društvo / Potpisivanje ugovora o uzajamnoj saradnji Pravnog fakulteta i Grada

Potpisivanje ugovora o uzajamnoj saradnji Pravnog fakulteta i Grada

 

U Zelenoj sali Gradske kuće Gradonačelkik Bogdan Laban i dekan Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe, Marko Carić, potpisali su ugovor o saradnji između Pravnog fakulteta i Gradske uprave. Dogovor koji je ostvaren potpisivanjem ugovora jeste da fakultet obrazuje kadrove za potrebe privrede i pravosuđa dok će Grad obezbediti podršku u kreiranju projekata podsticanjem razvojnih potencijala i mogućnosti.

 

Ugovor je potpisan sa ciljem da se zajedničkim aktivnostima sa jedne strane doprinese razvoju Grada, a sa druge stane omogući napredak studentima, istakao je dekan Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe Marko Carić.

 

Prema rečima dekana, Marka Carića, ugovor o uzajamnoj saradnji obezbediće mogućnost organizovanja prakse za studente u Gradskoj upravi. Studenti su do sada imali praksu u organima privrede, sudstva, pravosuđa i tužilaštva, a sada će imati mogućnost da napreduju i da u toku studija prepoznaju preferencije, želje, mogućnosti, sposobnosti kao i da se lakše usmere poručuje dekan.

 

Visokoškolska jedinica Pravnog fakulteta za privredu i pravosuđe je otvorena 2012. godine u Subotici, akreditovana je za upis stotinu brucoša, a 4. i 5.jula od 9-14 časova su prijave za narednu školsku 2017/2018 godinu.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Akcija prikupljanja životnih namirnica za socijalno ugrožene porodice i sugrađane

Neformalno udruženje volontera „Naše malo je nekome sve“ organizuje u nedelju, akciju prikupljanja i podele …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.