Potpisan sporazum o saradnji između RPK i Grada Subotice

Član GV Srđan Samardžić i direktor RPK Slobodan Vojinović, u Medija centru Gradske kuće, potpisali su sporazum o saradnji između Grada Subotice i RPK. Sporazum je potpisan u cilju ostvarivanja interesa svih privrednika koji posluju na teritoriji Subotice. Samardžić i Vojinović složilisu se da je potpisivanje sporazuma stvar fofmalnosti jer Grad i RPK već imaju ozbiljnu i kvalitetnu saradnju.

Sporazum je potpisan u cilju ostvarivanja interesa svih privrednih subjekata koji obavljaju registrovanu privrednu delatnost na teritoriji Grada Subotice. Sporazumom je predviđena saradnja između Grada i RPK u vidu razmena informacija, iskustava, kao i koordiniranje rada i dogovaranje o pitanjima od zajedničkog interesa.

Ono što je RPK do sada radila sa gradom u svim delovima privrede sada je krunisano sporazumom, poručio je predsednik RPK Slobodan Vojinović.

Jedan od osnovnih zadataka jeste i promovisanje privrednih, turističkih i industrijskih potencijala grada u cilju privlačenja potencijalnih investitora, ali i turista u Suboticu.