Pošta Srbije organizuje tradicionalni konkurs za decu

Pošta Srbije i ove godine organizuje tradicionalni literarni i likovni nagradni konkurs za mališane „Piši Deda Mrazu“ koji traje do 5. decembra.

Nagradni konkurs organizuje se 18. put i pravo učešća imaju devojčice i dečaci uzrasta do deset godina. Pojedinačne ili grupne radove, po slobodnom izboru – crteže, stihove, priče, poruke, čestitke, želje i slično – potrebno je spakovati u pismo i poslati na adresu: Poštanski pregradak 900, 11000 Beograd 6, sa naznakom: nagradni konkurs „Piši Deda Mrazu”.

Za pojedinačne radove obavezno je, na poleđini rada, naznačiti ime i prezime autora, datum rođenja, adresu i kontakt telefon roditelja, dok je za grupne radove neophodno navesti naziv, adresu i kontakt telefon ustanove, škole ili vrtića, odeljenje ili vaspitnu grupu i broj dece koja su učestvovala u kreiranju rada.U pismo je potrebno spakovati i saglasnost roditelja/staratelja za prijavu pojedinačnog rada, ili saglasnost roditelja/staratelja za prijavu posredstvom predškolskih i školskih ustanova.