Poslednje pripreme pred Prvomajski uranak na Paliću

Pripreme pred Prvojmaski uranak na Paliću su pri kraju. Zelene površine su uređene i pokošene, a montiraju se sprave u luna parku. Prodavci suvenira i vlasnici ringišpila već trljaju ruke, a kako kažu, i ove godine očekuju veliku posećenost pa samim tim i dobar pazar.
Odlazak na Palić tokom prvomajskih praznika deo je tradicije velikog broja Subotičana, ali i gostiju iz drugih gradova Vojvodine, kao i komšija sa juga Mađarske. Dobar provod, ukusna hrana i obilazak zoo vrta prve su asocijacije na Prvomajski uranak.
Najveća atrakcija na Paliću tokom prvomajskih praznika svakako je luna park, koji se prostire na 10 hiljada kvadrata i nudi dobar provod za sve generacije. Radnici u luna parku već postavljaju i montiraju sprave, te trljaju ruke očekujući i ove godine dobar pazar. Većina njih svake godine dolazi na Palić i kažu da su prvomajski praznici prilika za dobru zaradu.
Podsećamo da će Prvomajski uranak na Paliću biti održan od 1. do 5. maja. Osim vašara i luna parka, na Velikoj terasi biće upriličeni Dečiji dani, kao i Festival zanatskog piva pod nazivom “Palićka neman”.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime