Porodici Dušnoki potrebna pomoć sugrađana- urušio im se krov

Bračnom paru Dušnoki iz Aleksandrova prošle nedelje urušio se krov nad glavom, a samo pukom srećom niko nije stradao. Kako bi kuću koliko-toliko doveli u stanje da u njoj mogu da borave, mole za pomoć ljude dobre volje koje bi im pomogli doniranjem građevinskog materijala.

Vremešnom bračnom paru Eržebet i Stipan Dušnoki iz Aleksandrova prošlog utorka urušio se dom, tačnije krov kuće koja je stara više od 100 godina kako navode njeni vlasnici. Pukom srećom izbegnuta je tragedija, budući da su oboje u trenutku nesreće bili van objekta.

Od trenutka kada se krov urušio, kuća je puna prašine i u njoj ne može da se boravi. U pomoć im je pritekla i komšinica Verunka Šefčić koja je ponudila da oboje spavaju kod nje dok se kuća koliko- toliko ne sanira. Njenu ponudu prihvatila je samo Eržebet, dok Stipan spava u dvorištu njihove kuće.

Iz mesne zajednice “Aleksandrovo” kažu da su čim su obavešteni o nemilom događaju stupili u kontakt sa svim nadležnim ustanovama koje bi mogleda pomognu u ovom slučaju. Iz mesne zajednice apeluju na ljude dobre volje da doniraju građevinski materijal, ali i da pomognu u raščišćavanju terena kako bi se objekat sanirao do dolaska hladnijeg vremena.

Porodici Dušnoki je pomoć potrebna pre svega u vidu građevinskog materijala koji može da se donese na adresu Ulica generala Kutuzova 6a u Aleksandrovu uz prethodni dogovor sa Stipanom na broj telefona: 064-366-00-61.