Ponovo saobraća međunarodni voz Subotica-Budimpešta

Nakon više od godinu ponovo saobraća međunarodni voz na relaciji Subotica-Budimpešta.

Od 1. juna preduzeće “Srbija voz” ponovo je uvelo u saobraćaj međunarodni voz između Srbije i Mađarske na relaciji Subotica-Budimpešta. Voz polazi iz stanice Subotica u 14,02 časova sa dolaskom u stanicu Kelebija u 14,16. Voz iz stanice Kelebija polazi u 15,41 sa dolaskom u Suboticu u 15,55.

Prevoz putnika na relaciji Subotica-Kelebija vrši se vozom kapaciteta 110 mesta za sedenje, a putnici imaju obavezu da nose masku sve vreme boravka u vozu. Iz “Srbija voza” napominju da se broj mesta za sedenje može i povećati, shodno interesovanju putnika koje je pre početka pandemije bilo veliko za ovu relaciju.

Cena vozne karte na relaciji Subotica-Kelebija u jednom pravcu je 167 dinara, a povratna karta košta 334 dinara. Cena karte Subotica-Budimpešta u jednom pravcu je 2451 dinar, dok je za povratnu kartu potrebno izdvojiti 2966 dinara. Putnicima je na raspolaganju i komercijalna povlastica “bačka specijal” po kojoj je moguće, voznu kartu na relaciji Subotica-Budimpešta kupiti po ceni od 12, odnosno 20 evra u dinarskoj protivvrednosti za povratnu kartu.