Pohvalnice za najbolje

U Velikoj većnici Gradske kuće 175 učenika subotičkih osnovnih i srednjih škola dobilo je pohvalnice od grada Subotice. Pohvaljeni učenici osvojili su jedno od prva tri mesta na republičkim i međunarodnim takmičenjima.

Među pohvaljenim đacima su učenici svih subotičkih osnovnih i srednjih škola koji su ostvarili značajne rezultate na takmičenjima u zemlji i inostranstvu i na taj način predstavili svoj grad na najbolji mogući način. Đacima ova vrsta priznanja znači mnogo jer im se i na ovaj način odaje priznanje za trud i rad koji su uložili da bi bili u društvu najboljih u državi i šire.

Predstavnici Grada su dodelili 175 zahvalnica i isto toliko knjiga za đake koji su na najbolji način predstavili Suboticu ostvarujući zapažene rezultate.

Kako kaže članica Gradskog veća zadužena za oblast obrazovanja, Nataša Aleksić nagrađenih učenika na domaćim i međunarodnim takmičenjima iz našeg grada je svake godine sve više što Suboticu predstavlja na najbolji mogući način kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime