среда , 6 јула 2022
Naslovna / Društvo / “Podrška deci na ranom uzrastu”

“Podrška deci na ranom uzrastu”

Okruglim stolom na temu “Podrška deci na ranom uzrastu” obeležen je početak rada Savetovališta Školskog centra sa domom učenika “Dositej Obradović”. Savetovalište je besplatno i namenjeno roditeljima dece sa teškoćama u razvoju uzrasta od rođenja do šeste godine, a okuplja stručnjake iz različitih oblasti.

U želji da pomognu roditeljima dece sa poteškoćama u razvoju i dece sa neurorazvojnim faktorima rizika, pre polaska dece u školu, u Školskom centru sa domom učenika “Dositej Obradović” rodila se ideja za otvaranje Savetovališta koje će omogućiti roditeljima da u razgovoru sa stručnjacima iz različitih oblasti na što lakši način prevaziđu izazove i situacije sa kojima se susreću.

Savetovalište okuplja stručnjake različitih profila: specijalizante rane intervencije, logopede koji rade sa decom na srpskom i mađarskom jeziku, surdoaudiologa, somatopeda, senzorno integrativnog pedagoga, reedukatora psihomotorike, porodičnog savetnika, socijalnog radnika i pravnika.

Usluge savetovanja su besplatne, a potrebno je prethodno zakazivanje radnim danima u terminu od 8-14 časova na brojeve telefona: 024/527 449 i 061/880 1911 ili putem email adrese: [email protected].

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Produženo radno vreme pojedinih graničnih prelaza

Ministarstvo unutrašnjih poslova, u dogovoru sa nadležnim pograničnim organima Mađarske, zbog povećane frekvencije saobraćaja na …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.