Podela tipskih kanti u MZ „Novi Žednik“

Javno komunalno preduzeće „Čistoća i zelenilo“ u četvrtak 26. januara počeće podelu besplatnih tipskih kanti za odvoženje otpada za stanovnike MZ „Novi Žednik“ . Podela će trajati do 10. februara ove godine, stoji u saopštenju JKP “Čistoća i zelenilo”.

Podela tipskih posuda će se obavljati radnim danima od 09 do 14 časova i potrebno je da u tom periodu na adresi stanovanja bude vlasnik nepokretnosti koji će preuzeti kantu. Iz “Čistoće” apeluju na građane da u pomenutom vremenskom periodu budu prisutni na adresama radi lakše i brže podele kanti. Oni koji se ne budu nalazili kod kuće u vreme podele kanti, moći će da je preuzmu u prostoriji MZ „Novi Žednik“ radnim danima u periodu od 26. januara do 10. februara od 14 do 18 časova, uz prikaz ličnog dokumenta.

Za izvršenu uslugu počevši od 01.marta ove godine Javno komunalno preduzeće „Čistoća I zelenilo“ će izdavati račun u skladu sa važećom Odlukom o cenama usluga upravljanja komunalnim otpadom- usluga sakupljanja, odvoženja i deponovanja otpada. Do tada, odvoženje smeća će se vršiti po ustaljenom režimu putem tipske žute vreće.