Počinju funkcionalne probe sistema daljinskog grejanja

U periodu od 1. do 11. oktobra JKP „Subotička toplana“ planira periodično sprovođenje funkcionalnih proba sistema daljinskog grejanja, odnosno probnu proizvodnju i distribuciju toplotne energije, u određenim periodima dana sa znatno umanjenom temperaturom razvodne vode, radi testiranja svih segmenata proizvodnog i distributivnog sistema.

Dinamika sprovođenja funkcionalnih proba sistema u režimu probnog rada zavisiće od spoljašnjih temperaturskih, odnosno meteoroloških uslova.

Funkcionalne probe sistema obavljaće se po distributivnim reonima i po tehničko-tehnološkim celinama u određenim periodima dana, te se mole kupci toplotne energije da izostanak ovakvih proba ne prijavljuju dispečerskoj službi kao kvar, poručuju iz ovog JKP. Preporučuje se kupcima toplotne energije da navedeni period funkcionalnih proba iskoriste za još jednu kontrolu ispravnosti i funkcionalnosti svojih unutrašnjih grejnih instalacija i eventualna curenja na unutrašnjoj grejnoj instalaciji prijave na dežurni broj dispečerske službe JKP”Subotička toplana” 024/548-383.

 

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime