понедељак , 25 јануара 2021
Naslovna / Društvo / Počeo 12. „Desire“

Počeo 12. „Desire“

Iako su se zbog trenutne epidemiološke situacije organizatori u pripremnom periodu suočavali sa brojim problemima, Međunarodni i regionalni festival „Desire 2020“ počeo je sinoć u Pozorištu „Deže Kostolanji“. Festival je otvoren premijerom predstave „Poetika gledanja“ pozorišta „Deže Kostolanji“ u režiji Andraša Urbana.

Moto dvanaestog izdanja festivala glasi „Život“. Baš upravo reč „Život“, prema rečima direktora Festivala, Adraša Urbana, najbolje opisuje to što je uprkos brojnim problemima koji su pratili organizaciju, festivalski program za ovu godinu ipak otvoren.

Na programu ovogodišnjeg Festivala biće ukupno jedanaest predstava iz regiona. Iako je zbog mnogo otkazanih predstava, ovo peta selekcija publiku u narednih nedelju dana očekuje uzbudljiv pozorišni program.


Sve predstave se održavaju uz preporučene i obavezne mere zaštite od širenja virusa, a zbog specifične epidemiološke situacije Festival ove godine neće imati prateći program.

https://youtu.be/_3HTsiLDaLo

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Od ponedeljka će sva deca koja su upisana u vrtiće PU “Naša radost” moći da borave u vrtićima, bez dostavljanja potvrde o neophodnom prisustvu oba roditelja na radnom mestu

Od ponedeljka neće biti potrebna potvrda o neophodnom prisustvu oba roditelja na radnom mestu kao …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *