Počela vakcinacija protiv korona virusa i u našem gradu

Vakcinacija protiv korona virusa u našem gradu počela je u subotu. Vakcine je dobilo 35 naših sugrađana starijih od 75 godina.

Imunizacija naših najstarijih sugrađana protiv virusa kovid-19 i u našem gradu počela je u subotu. Prve Subotičane su za vakcinaciju prijavila njihova deca putem eUprave, budući da se radi o starijim licima. Oni koji su se vakcinisali protiv kovida-19 smatraju da je to najsigurniji način zaštite od ovog virusa.

Za Subotičane starije od 75 godina u subotu je počela vakcina protiv infekcije korona virusa u Ambulanti broj 7 Doma zdravlja. Naši najstariji sugrađani vakcinisani su vakcinom proizvođača „Fajzer-Biontek“ .

U Domu zdravlja ističu da bi svi oni koji su vakcinisani u subotu, sledeću dozu vakcine trebalo da prime za 21 dan. Iz ove ustanove pozivaju sve zainteresovane građane da se za vakcinaciju prjave putem portala eUprave, a za najstarije sugrađane dostupan je i broj telefona za prijavu: 0800 222 334. Svi građani će lično biti obavešteni o datumu i vremenu vakcinacije.