недеља , 5 децембра 2021
Naslovna / Sport / Počela takmičarska sezona za karate klub „Spartak-Enpi“

Počela takmičarska sezona za karate klub „Spartak-Enpi“

Након успешног лиценцирања судија и тренера из Карате клуба „Спартак-Енпи“ одржаног од 09-10.02.2019. године у Зрењанину, почела је и такмичарска сезона са пријатељксим турнирима.

Банзаи куп – Арад, Румунија 23.02.2019.

Квалиететан интернационални турнир на коме је наступила екипа кадеткиња нашег клуба и забиљежила одличне резултате. Инес Барашевић, Милена Поповић и Лидија Поповић освојиле су сребрне медаље у борбама појединачно, док је Нађа Цвијин заузела пласман између 5 и 8 места. Са такмичаркама је путовао тренер Сања Грбић и интернационални судија Мирослав Петровић.

Куп Новог Сада – Нови Сад, 24.02.2019.

На Купу Новог Сада наступило је преко 700 такмичара из целе Србије. Такмичари карате клуб Спарта-Енпи предвођени тренером Миланом Поледицом имали су сзапажен наступ:

Златне медаље у катама: Бенџамин Освалд, Федор Нађ, Стеван Ћурувија, ката тим пионира (Федор Нађ, Бенџамин Освалд, Вук Милетић)

Злато у борбама је освојио Ненад Колар.

Сребрнумедаљу у борбама је освојио Владан Хорват, док су бронзане медаље осојили Ема Копиловић –борбе и Вук Милетић – кате.

Србрне медаље

Следећег викенда:

20. ЈУБИЛАРНИ СУПЕР ЕНПИ КУП – хала спортова Дудова шума, 03.03.2019.

Потврду доласка урадиле су екипе из: Пољске, Немачке, Словеније, Хрватске, Македоније, Мађарске, Словачке, Бугарске, Црне Горе, Румуније, ФбиХ, Репубике Српске и клубови из целе Србије. Очекује се потврда екипа из Аустрије и Индије.

O autoru sinisa

Pogledaj i sledeće

Gradonačelnik Subotice sastao se sa predstavnicima Rvačkog kluba „Spartak“

Povodom osvajanja titule ekipnog šampiona Srbije, gradonačelnik Subotice Stevan Bakić sastao se sa rukovodstvom, trenerima …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *