Počela sezona zimskih sniženja

U gradu je počela sezona januarskih sniženja, a gotovo svi butici oblepljeni su natpisima o popustima koji se kreću od 10 do čak 50 odsto. Najveći popusti daju se na cipele, jakne i zimsku garderobu koja se u ovom periodu godine može mnogo jeftinije pazariti. Iako se u našem gradu ne viđaju slike građana koji stoje u redovima ispred butika kako bi pazarili garderobu povoljnije nego u sezoni, ipak mnogo je onih koji januarske popuste koriste kako bi obnovili svoju garderobu.

Sezona sniženja u punom je jeku gotovo svi butici i prodavnice u centru grada oblepljene su natpisima o popustima. Građani uglavnom ističu da koriste zimska sniženja kako bi sebi kupili po koji komad garderobe i to najčešće skuplje artikle poput jakne, kaputa ili cipela. Među Subotičanima ima i onih koji su skeptični po pitanju popusta, te nikada ne kupuju sniženu robu. Ipak, čini se da sniženja najviše znače roditeljima koji su već počeli sa kupovinom zimske garderobe i obuće za narednu

Velika sniženja u buticima obično se prave dva puta godišnje i to na kraju letnje odnosno zimske sezone. Prodavci tvrde da su sniženja veoma aktuelna, te da veliki broj građana čeka upravo ova sniženja kako bi kupili skuplje komade garderobe.

ZiU dečijoj prodavnici Mini, za vreme januarskih sniženja zimske jakne i džemperi mogu se kupiti po 30 odsto nižim cenama. Popusti na dečiju obuću kreću se od 25 do 50 odsto, a cene majica kreću se od 490 dinara.