Počela sezona rehabilitacije kolovoza

Ulica Dimitrija Tucovića puštena je u saobraćaj nakon dva dana radova na rehabilitaciji kolovoza. Ulica je presvučena novim slojem asfalta, a već naredne nedelje sezona radova na putevima se nastavlja kada će još tri gradske ulice biti asfaltirane.

Radovi u ulici Dimitrija Tucovića počeli su juče skidanjem starog, propalog sloja asfalt betona koji je pre nekoliko godina bio urađen, ali je do njegovog propadanja došlo zbog toga što je rađen na minusu, kažu stručnjaci. Danas je kompanija Vojput postavila nov sloj asfalta i ulica je u podne puštena u saobraćaj. Vrednost radova je oko 1,8 miliona dinara, a dužina ulice koja je rađena je oko 200 metara.

Radovi na rehabilitaciji kolovoza u „Borovo“ ulici otvorili su sezonu radova na putevima, pa je tako za sledeću nedelju najavljen nastavak radova u još tri gradske ulice. Ulice Ferenca Sepa, Palmotićeva i Matije Gupca biće presvućene novim slojem asfalta, dok će ulica Matije Gupca biti i proširena.

Kako je najavljeno, u narednom periodu Bračka, ulica Goce Delčeva, Krfska, Požarevačka i Čačanska ulica u Subotici, kao i Marinkić kraj u Tavankutu i Vojvođanska ulica u Ljutovu biće posipane slojem tucanika.