Počela je prodaja ulaznica za utakmicu između FK „Spartak“ i „Crvena zvezda“

Pošto za utakmicu petog kola Superlige između fudbalera „Spartaka“ i beogradske „Crvene zvezde“, koja će se odigrati u subotu, na Gradskom stadionu, sa počekom u 20 časova, već sada vlada veliko interesovanje, počela je prodaja karata, čija cena za zapad iznosi 400 dinara. Ulaznice za jug i istok mogu se kupiti za 350, a za sever za 200 dinara, dok karta za decu do 14 godina starosti košta sto dinara.

Ulaznice za ovaj meč, koji je okarakterisan kao utakmica visokog rizika, prodaju se radnim danima, na bazenu Sportsko-rekreativnog centra „Prozivka“, od 7 do 20 sati, i u Javno komunalnom preduzeću „Stadion“, ulica Ferenca Sepa broj 3, od 7 do 15 časova. Da bi se izbegle potencijalne gužve, Uprava „plavih golubova“ pziva sve ljubitelje fudbala da, u subotu, dođu ranije na Gradski stadion i da ponesu ličnu kartu ili neki dokument sa JMBG brojem, kao i da fer i korektnim navijanjem doprinesu da i ovaj fudbalski spektakl protekne u pravoj sportskoj atmosferi i bez ikakvih incidenata.

A, uoči predstojećeg duela između fudbalera „Spartaka“ i beogradske Crvene zvezde“, direktor „Plavih golubova“, Milan Veljković, predstavio je dvojicu novih igrača, koji su potpisali trogodišnje ugovore sa subotičkim „plavo-belima!. U pitanju su 19. godišnji levi bek Aleksa Urošević, koji dolazi iz čačanskog „Borca“ i godinu dana stariji centralni bek i zadnji vezni igrač Mihajlo Ivančević, koji je, do sada, branio boje „Proletera“ iz Novog Sada.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime