Počela izložba i vašar cveća „Garden flora“

11.Regionalna izložba i vašar baštenskog cveća i sadnica “Garden flora” u organizaciuji Udruženja seljaka Subotice, ove godine okupila je 23 proizvođača cveća, a pored njih posetiocima manifestacije predstaviće se i prodavci prateće opreme kao i predstavnici nekoliko starih zanata. Manifestacija se održava na malom šetalištu pored Plave fontane.

Sa dolaskom lepšeg vremena svi oni koji uživaju u cveću i ukrasnim biljkama posvećuju se uređivanju kutka na otvorenom u kojem će uživati sa dragim osobama. Subotičani su uveliko počeli da sade cveće u bašte i na terase, a “Garden floru” mnogi od njih svake godine iščekuju kako bi baš na ovom mestu kupili cveće kojim će oplemeniti svoj prostor.

Ove godine na 33 štanda manifestacija “Garden flora” nudi veliki izbor cveća i sadnica, kao i prateće opreme ali i rukotvorina. Petonije, muškatle, razno sobno i začinsko bilje čine samo deo bogate ponude izlagača koji dolaze iz severnog dela Vojvodine.

Izložba i vašar baštenskog cveća i sadnica “Garden flora” trajaće do nedelje, a radno vreme je od 8-20 časova svakog dana.