Po 24. put naša medijska kuća proglasila najbolje trenere

Možemo slobodno reći da je prethodna godina donela dosta sportskih radosti.Pored igrača u glavnoj ulozi bili su i treneri.Po 24 put naša medijska kuća proglašava najbolje.Biti najbolji u svom gradu veoma je teško.Boris Arsić šef stručnog štaba Ženskog fudbalskog kluba Spartak zajedno sa svojim saradnicima uspeo je da ukomponuje nove igračice samim tim odbranjena je dupla kruna.Titula za najboljeg trenera ide u ruke Arsiću koji iz sezonu u sezonu ima sve teži zadatak.Svake godine dođe do promena u igračkom kadru i uvek se kreće od nule. Šampionke Srbije i te kako su prepoznatljiv bend kada je u pitanju ženski fudbal ne samo kod nas nego i u regionu.

Odbojkaši Spartaka u protekloj sezoni napravili su veliki rezultat.Samo igranje u finalu za titulu prvaka države bio je ogroman uspeh kako za same igrače tako i stručni štab.Dolaskom Ivice Jevtića u klub trebalo je dosta stvari da se uklopi kako bi se došlo do rezultata.Trener Ivica Jevtić dobija priznanje za trener a sa najboljim rezultatima u prethodnoj godini.Jevtić je uključen i u rad seniorske reprezentacije Srbije .U novoj odbojkaškoj sezoni subotičku ekipu očekuje naporan do željenog rezultata.

Ženska gimnastika i te kako je popularna.U poslednjih nekoliko godina sve je više devojčica koje žele da se oprobaju u ovom sportu.Jedan od trenera Miloš Vucelić ulaže dosta energije i rada sa ovim devojčicama.Naša medijska kuća dodeljuje mu priznanje za najboljeg trenera u radu sa mlađim kategorijama.Devojčice uzrasta od pionirske do seniorske konkurencije naporno rade sa Milošem da bi se postigli bolji rezultati.

Kada je u pitanju Republički nivo ,prošla godina je bila u znaku naših mladih atletičarki.Najbolji treneri na republičkom nivou su Đenđi Vilagoš i Dragutin Topić.Njihove takmičarke u prethodnoj 2022 godini bile su rezultatski veoma uspešne..Andrea Vilagoš postala je atletski Svetski prvak u konkurenciji juniora,u disciplini bacanje koplja.Pored ove titule osvojila je titulu najbolje na balkanu,druga na Evropskom prvenstvu.

Kada je u pitanju Angelina Topić ona je proglašena za najbolju mladu sportistkinju Evrope za 2022 godinu.U julu prošle godine Angelina je u Izraelu osvojila zlato na Evropskom prvenstvu za mlađe juniore zatim je došla do bronze na Svetskom prvenstvu za juniore.Prvi veliki uspeh u seniorskoj konkurenciji ostvarila je na Evropskom prvenstvu u Minhenu.

Mlađe selekcije fudbalske reprezentacije Srbije u 2022 godini skrenule su pažnju na sebe. Kadetska reprezentacija Srbije koju predvodi Radovan Krivokapić ostvarila je pobedu u dva kvalifikaciona kruga,U maju prošle godine učestvovali su na Evropskom prvenstvu do 17 godina koje je bilo održano u Izraelu.Kako je krenulo samo takmičenje tako su igrači Srbije na terenu bili sve bolji i bolji.Na putu do borbe za zlato zaustavljeni su od vršnjaka iz Holandije i to nakon izvođenja penala.

Krivokapić je u aprilu 2021 godine imenovan za slektora kadetske reprezentacije Srbije.

Jovan Damjanović selektor je omladinske fudbalske reprezentacije Srbije koja je krajem prošle godine pod njegovom palicom i njegovih saradnika odigrala kvalifikacije za Evropsko prvenstvo i ostvaren je maksimalan učinak.Damjanović je nosio dres omladinske reprezentacije Jugoslavije koja je osvojila prvo mesto na memorijalnom turniru Stevan Vilotić Ćele gde je poneo priznanje za najboljeg strelca.A u 2022 godini Damjanović je u ulozi selektora osvojio drugo mesto na ovom prestižnom turniru.Ovi uspesi nisu mogli da ne budu zapaženi od strane naše medijske kuće.

Radovan Krivokapić i Jovan Damjanović zaslužuju posebna priznanja od naše medijske kuće.

Od pre pet godina naša Tv kuća nagrađuje i sportske radnike koji daju veliki doprinos i promociju postignutih rezultatata.Čovek koji se više od 25 godina bavi sportskim novinarstvom i kroz svoje tekstove na najleši mogući način opisuje sportske događaje kao i razgovore sa sportistima. Ovoga puta nagrada ide u ruke našem kolegi Nikoli Stantiću.