Po 23. put RTV „Yueco“ svečano je proglasila najbolje trenere na lokalnom i republičkom nivou

Radio televizija „Yueco“, u subotu, je, u hotelu, „Forum“, svečano proglasila najbolje trenere na lokalnom i republičkom nivou.

Po oceni sportske redakcije naše medijske kuće, na čelu sa urednicom Danijelom Pinter, nagrada za trenera sa najboljim rezultatima uručena je Veselinu Rakočeviću, treneru Tenis kluba „Spartak“.

Priznanje za rad sa mlađim kategorijama otišlo je u ruke Petra Kopunovića, stratega Ženskog vaterpolo kluba „Spartak“.

Najbolji trener Subotice u 2021. godini, treći put za redom, je Boris Arsić, šef stručnog štaba Ženskog fudbalskog kluba „Spartak“. Pošto je najbolji fudbalski trener u Vojvodini, službeno bio odsutan, nagradu u njegovo ime primio je generalni sekretar popularnih „golubica“, Bojan Arsić.

Specijalno priznanje u okviru tradicionalne akcije naše medijske kuće „Najboji treneri“ dodeljeno je Roksandi Atanasov, treneru karate reprezentacije Srbije, a najbolji treneri na republičkom nivou su Dragan Jović, strateg tekvondo selekcije naše zemlje i Dejan Savić, selektor seniorske vaterpolo reprezentacije Srbije. I pored brojnih obaveza, najbolji vaterpolo trener sveta, rado se odazvao našem pozivu, a nagradu mu je uručio gradonačelnik Subotice Stevan Bakić.

Nagrada za istaknutog sportskog radnika pripala je nekadašnjem velikom rvačkom šampionu i treneru Sretenu Damnjanoviću, koji sada uspešno obavlja funkciju sportskog direktora Rvačkog kluba „Spartak“ i „Vojvođanske rvačke akademije“ u Kanjiži.