Pauza u radu Narodne kuhinje tokom jula i avgusta

Poslednjih 50 korisnika programa Narodne kuhinje Crvenog krsta preuzelo je svoje pakete hrane u prostorijama ove humanitarne organizacije. Ovi paketi treba da zamene kuvane obroke čija distribucija prestaje tokom jula i avgusta.

Marija Petetan i njena četvoročlana porodica korisnici su programa Narodne kuhinje. Marija je došla po pakete hrane koji će im pomoći da tokom leta imaju siguran obrok, dok Narodna kuhinja opet ne počne sa distribucijom kuvanih obroka.

Gradska organizacija Crvenog krsta prošle nedelje počela je sa distribucijom paketa hrane, a danas je poslednjih 50 korisnika ovog programa preuzelo svoje pakete. Paketi sadrže osnovne životne namirnice poput: brašna, ulja, testenine i konzervi hrane. Ovi paketi treba da zamene kuvane obroke socijalno ugroženom stanovništvu tokom jula i avgusta kada program Narodne kuhinje prestaje sa distribucijom kuvanih obroka. Trenutno ima 1200 korisnika Narodne kuhinje, od čega su 233 deca.

Tokom jula i avgusta pregleda se tehničko stanje svih uređaja i vozila, a obavlja se i higijensko krečenje objekta kako bi sve bilo spremno za početak sezone podele kuvanih obroka 2. septembra.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime