Ove godine uloženo 292 miliona dinara u rehabilitaciju i održavanje saobraćajnica

U narednih 10 dana očekuje se završetak izgradnje 1300 metara biciklističke staze od centra MZ “Aleksandrovo” do Bolnice čime će biti okončani građevinski radovi za ovu godinu JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje. U tekućoj godini na teritoriji grada Subotice uloženo je oko 292 miliona dinara u rehabilitaciju i održavanje saobraćajnica.

Građevinska sezona JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje privodi se kraju. U prethodnih mesec dana u ulici Lasla Sekereša u MZ “ Dudova šuma” naneto je 5 cm novog asfalta u dužini od 700 metara. Vrednost ovih radova je 10 miliona dinara, dok su radovi na proširenju dela ulice Jo Lajoša u MZ “Prozivka” završeni ove nedelje kada je potez od ulice Blaška Rajića do ulice Sonje Marinković proširen sa 4 na 5 metara. Ovi radovi koštali su 11 miliona dinara.

Građevinska sezona JP za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje biće završena u narednih 10 dana kada se očekuje da bude završena izgradnja biciklističke staze u MZ “Aleksandrovo”. Radi se biciklistička staza u dužini od 1300 metara od centra MZ “Aleksandrovo” do Opšte bolnice, a vrednost radova je oko 3,5 miliona dinara.

Grad Subotica je tokom ove godine u rehabilitaciju i održavanje saobraćajnica na teritoriji grada uložio oko 292 miliona dinara.