Otvoren 11. „Susajam 2017“

U Hali sportova, otvoren je 11. po redu Međunarodni sajam „SuSajam 2017“. Na Sajmu učestvuje preko 200 izlagača iz sedam zemalja. Grad partner na ovogodišnjem Sajmu je grad Sandviken iz Švedske, a ovogodišnja smotra privrede posvećena je turizmu.

U Ime Pokrajinske vlade, pokrajinski sekretar i potpredsednik Pokrajinske vlade Ivan Đoković, pohvalio je ovu manifestaciju, kao i organizatore. Đoković je podsetio da su Palić, Subotica i Potisje prepoznati kao strateške turističke destinacije u Strategiji razvoja turizma R. Srbije, te je naveo da će se Pokrajinska vlada zalagati za dalji razvoj turizma na ovim destinacijama.

Iz RPK poručuju da je Privredna komora Srbije postavila privredu u poziciju koja mora biti vodeća, te da je zdrava ekonomija osnova svakog društva. Takođe navode da je Srbija konkurentna svim tržištima.

11. Međunarodni sajam „Susajam 2017“ organizovali su Grad Subotica, JKP „Subotičke pijace“ i RPK. Ova manifestacija trajaće do subote, a za posetioce je organizovana i nagradna igra.