Ostvaren san slepoj devojci, Danijela postala vlasnica kuće u gradu

Potpisivanjem kupoprodajnog ugovora, uspešno je završena humanitarna akcija “Dan za Danijelin san”, a dvadesetčetvorogodišnja slepa devojka Danijela Pejić, postala je ponosna vlasnica nekretnine u Ulici Braće Radić. Danijela, njena majka i inicijatori ove humanitarne akcije beskrajno se zahvaljuju svim humanim ljudima koji su pomogli ovoj devojci da ostavri svoj san.
Humanitarna akcija „Dan za Danijelin san“, koja je imala za cilj kupovinu kuće u gradu slepoj devojci iz Đurđina, počela je 12. januara na 24. rođendan Danijele Pejić.
Danas, zahvaljujući humanim ljudima, ovoj devojci je ostvaren san i to na rođendan njene majke. Danijela Pejić, potpisivanjem kupoprodajnog ugovora, postala je vlasnica kuće u gradu.
Trošna baraka na samom kraju Đurđina, uskoro će za Danijelu i njenu majku postati prošlost. Lepšu i svetliju budućnost njih dve će graditi u renoviranoj i komfornoj kući u gradu, u Ulici Braće Radić. Nova kuća i preseljenje u grad za Danijelu znači početak lepšeg i znatno lakšeg života.
U prizemnoj nekretnini od 55 kvadrata sigurno će uživati i Danijela i njena majka, a prostrano dvorište od 1000 kvadrata biće pravi raj za Danijeline ljubimce, dva psa i tri mačke. Brojni preduzetnici, građani Subotice, cele Srbije i drugih zemalja, kao i Eparhija Bačka priključili su se akciji i pomogli Danijeli da ostvari svoj san, na čemu su im ona, njena majka, kao i pokretači akcije beskrajno zahvalni.
U novu kuću Danijela i njena majka će se preseliti za dve nedelje, a kako su više puta naglasile, to su im omogućili apsolutno svi oni koji su na bilo koji način učestvovali u humanitarnoj akciji “Dan za Danijelin san”.

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime