Osnovna škola “Jovan Jovanović Zmaj” priključila se humanitarnoj akciji

Osnovna škola “Jovan Jovanović Zmaj” priključila se akciji koju je pokrenula humanitarna organizacija “Svi za Kosmet”. Tim povodom učenici od prvog do osmog razreda donirali su slatkiše i slaniše za decu sa Kosova i Metohije.

Biti nesebičan, deliti sa drugima, biti human i otvorenog srca, osobine su koje učimo od detinjstva. Da ih poseduju osnovci “Jovan Jovanović Zmaj” škole, pokazali su donacijom slatkiša i slaniša za svoje vršnjake sa Kosova i Metohije. Paketiće su obogatili raznovrsnim proizvodima, kako bi sva deca bila srećna, što je kako mališani navode, najvažnije.

Ovo je druga godina za redom da ova obrazovna ustanova učestvuje u ovoj humanitarnoj akciji. Iz škole ističu da su učestvovali đaci od prvog do osmog razreda, a cilj je bio da se deci sa Kosova i Metohije ulepšaju predstojeći praznici.

Iz humanitarne organizacije „Svi za Kosmet“ navode da su u akciji učestvovale gotove sve osnovne škole u našem gradu, a prikupljeni paketići biti podeljeni deci na Savindan i za Pravoslavnu Novu godinu.

Kako ističu iz ove organizacije, svi koji žele da daju svoj doprinos ovoj akciji mogu to učiniti u subotu od 10 do 15 časova u centru grada, gde će biti postavljen štand „Svi za Kosmet“.