Ogrev i zimnica za penzionere na rate

Budući da veliki deo penzionera ima niska primanja, dosta njih se odlučuje da ogrevni materijal i zimnicu nabavi na rate. U Gradskom udruženju penzionera tokom cele godine aktuelna je mogućnost nabavke hrane i drugih potrepština na više mesečnih rata bez kamate.

Kako bi omogućili našim najstarijim sugrađanima da što manje opterete svoj ionako skroman kućni budžet, iz Gradskog udruženja penzionera ponudili su svojim članovima kupovinu ogrevnog materijala. Za sve one koji još nisu obezbedili ogrev za predstojeću zimu, iz ovog Udruženja napominju da je u toku prijava za kupovinu sušenog lignita. Cena ovog uglja je 13.200 dinara po toni, sa uračunatim prevozom.

Osim obezbeđivanja ogreva, leto je i vreme kada se ostavlja zimnica. Gradsko udruženje penzionera organizuje za svoje članove snabdevanje paradajzom. Ceđeni ili kuvani paradajz se može kupiti na dve mesečne rate bez kamate, a prijava je do 26. avgusta.

Penzioneri koji su zainteresovani za nabavku ogreva ili zimnice, treba da se obrate u Gradsko udruženje penzionera, svakog radnog dana od 8-11 časova na broj telefona: 525 092 ili u mesne organizacije penzionera.

3 Komentara

Komentari su zatvoreni