субота , 1 октобра 2022
Naslovna / Društvo / Održano predavanje na temu on-line marketinga

Održano predavanje na temu on-line marketinga

Na Paliću je juče održan forum na temu on-line marketinga u turizma u okviru projekta “Panona net- Model upravljanja destinacijom”.

Fokus jučerašnjeg predavanja koje je okupilo predstavnike projekta i vlasnike malih biznisa iz Subotice i Palića, bio je na prezentaciji mogućnosti i potencijala digitalnog marketinga. Prisutni su imali priliku da se upoznaju sa aktuelnim trendovima iz ove oblasti, kao i sa tim šta je to šta mogu da urade odmah u domenu postojećih resursa koristeći digitalne kanale promocije.

Predavanje je održano u okviru projekta “Panona net- Model upravljanja destinacijom” koji se realizuje u okviru Intereg IPA programa Hrvatska -Srbija koji realizuju Otvoreni univerzitet, Udruženje “Slap” iz Osijeka, Fond Turistički klaster mikroregije Subotica- Palić, Grad Vukovar i Opština Velika. Jučerašnje predavanje je drugo od 3 planirana tematska foruma za lokalne aktere iz Subotice i Palića.

Projekat se nakon 28 meseci implementacije završava 14. novembra, a edukativne aktivnosti pod njegovim okriljem se završavaju narednog utorka predavanjem na temu “ Standardi kvaliteta u turizmu- integracija turističke ponude”, koje je namenjeno svim pružaocima turističkih usluga u Subotici i na Paliću.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

INFO BLOK 29.09.2022.

INFO BLOK 29.09.2022.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.