среда , 10 августа 2022
Naslovna / Društvo / Održana tribina o gradskom konkursu za mere energetske efikasnosti

Održana tribina o gradskom konkursu za mere energetske efikasnosti

U prostorijama Otvorenog univerziteta juče je održana tribina posvećena gradskom konkursu za energetsku efikasnost. Organizator tribine bilo je Udruženje građana “Kors” čiji je cilj bio da predoče konkurs i pruže pomoć građanima koji žele da apliciraju.

Jedan od mnogobrojnih Subotičana koji su juče prisustvovali tribini bio je i Nikola Basarić. Kako nam objašnjava, na tribinu je došao da sazna pojedinosti o novčanim iznosima koje država i grad daju, a njegova namera je da podnese zahtev za zamenu stolarije u svom domu.

Udruženje građana “Kors” organizovalo je tribinu sa željom da pomognu sugrađanima, pre svega onima koji nemaju iskustva u sklapanju dokumentacije. Udruženje “Kors” je posvećeno očuvanju životne sredine i ekologiji, te smatraju da je svaka akcija u cilju smanjenja zagađenja životne sredine vrlo važna i da Subotičani u što većem broju treba da iskoriste mogućnost kako bi njihovi domovi postali energetski efikasniji čime će se smanjiti računi, ali i pomoći u očuvanju okoline.

Iz Udruženja građana “Koalicija za održivo rudarstvo u Srbiji- Kors” pozivaju sugrađane koji imaju bilo kakvu nedoumicu ili im je potrebna pomoć oko dokumentacije za konkurisanje na javni poziv grda za mere energetske efikasnosti, da im se obrate lično na adresi Korzo 15/13.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Kompanija „Flender“ donirala opremu Tehničkoj školi „Ivan Sarić“

Tehnička škola “Ivan Sarić” dobila je novu opremu u vrednosti od 742.094 dinara, za obrazovne …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.