понедељак , 29 новембра 2021
Naslovna / Društvo / Održana konferencija „IT4Business“

Održana konferencija „IT4Business“

Treća po redu “IT4Business” konferencija, u organizaciji Subotičkog informatičko-tehnološkog klastera, održana je danas na Velikoj terasi na Paliću. Na konferenciji je bilo stotinu učesnika i još oko 80 preduzetnika koji su predavanja pratili putem video prenosa.

Predavanja sedam stručnjaka iz oblasti privrede, ali i digitalizacije, slušalo je 180 učesnika na konferenciji “IT4Business”. Oni su tom prilikom mogli da razmene pozitivna i negativna iskustva, na taj način uoče greške i unaprede svoje poslovanje. Jedan od učesnika konferencije bila je i Bojana Đukić,marketing menadžerka firme koja posluje u oblasti fitnes opreme. Kako navodi, zbog situacije sa pandemijom virusa kovid-19, direktnog kontakta sa korisnicima gotovo da nema. Upravo zbog toga, odlučili su se da dođu na konferenciju kako svoje poslovanje na internetu podigli na viši nivo.

Na konferenciji se, između ostalih, moglo čuti i predavanje Miroslava Varge, predavača iz Osijeka, čija je specijalnost korišćenje “Google” alata. Fokus njegovog predavanja bio je ukazivanje preduzetnicima na najčešće greške koje prave u svom poslovanju.

Cilj konferencije, kako objašnjava organizator, Oliver Guganović, jeste da se privrednici bliže upoznaju sa digitalizacijom biznisa i benefitima koje digitalizacija donosi, ali i da čuju koji su to najnoviji trendovi poslovanja.

Veliko interesovanje bilo je i iz regiona, a konferencija je bila besplatna za sve učesnike, uz prethodnu prijavu.

O autoru Goran

Pogledaj i sledeće

Sutra privremeno zatvaranje za saobraćaj dela Ulice Đure Đakovića

Zbog svečanosti povodom otkrivanja spomenika kralju Petru Prvom Karađorđeviću, sutra od 11 do 14 časova …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *