Održana „IT4Business“ konferencija

Na Velikoj terasi na Paliću održana je druga po redu “IT 4 Business konferencija” koja je okupila oko 200 učesnika iz zemlje i inostranstva, u organizaciji Informaciono-tehnološkog klastera Subotica. Cilj konferencije je približavanje digitalnog poslovanja svim komapanijama.

Konferencija je okupila predstavnike firmi iz IT sektora, zatim onih kompanija koje se bave digitalnim poslovanjem, ali i onima koji žele da počnu sa online poslovanjem. Po rečima organizatora, digitalizacija poslovanja je u današnje vreme od izuzetnog značaja za poslovanje svake firme.

Jedan od 4 predavača bila je i Ivana Petrović, konsultant za elektronsko poslovanje, koja je govorila o tome kako osigurati uspeh u on-line marketingu odnosno u on-line poslovanju. Kako na pravi način da postave svoju strategiju, te šta da mere kako bi razvijali budućnost svog online poslovanja, bile su neke od tema o kojima je Ivana govorila. Uspeh digitalnog poslovanja u velikoj meri zavisi i od zacrtanih ciljeva koje firma postavi.

O digitalnom poslovanju na konferenciji ”IT 4 Business” govorili su, osim Ivane Petrović, i glavni i odgovorni urednik portala „MojaFirma.rs“- Ivan Minić, Tobajas Salina, inženjer i rukovodilac projekata i Zoltan Kasaš,predsednik mađarskog Povezanog i automatizovanog klastera za mobilnost.

 

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime