Održan je međunarodni turnir hokeja na travi

Hokej na travi je jedan od sportova koji ima lepu i dugu tradiciju. Živi zahvaljujući ljudima koji ulažu veliki trud i samim tim trude se na razne načine da približe ovaj sport najmlađima. Savez hokeja na travi Vojvodine povodom jubileja 70 godina postojanja, održao je međunarodni turnir u svim uzrasnim kategorijama.Veliki broj dece i te kako je pokazalo svoje umeće u ovom sportu.

Naš grad je prepoznatljiv kada je u pitanju hokej na travi.Organizacijom turnira još više će biti prisutan kako kod dece tako i kod odraslih.Veliki broj prijatelja ovog sporta bili su gosti našeg grada i takođe se zalažu da hokej na travi još bolje prikažu

Više od 200 hokejaša uveličalo je proslavu .Pored domaćih ekipa učestvovali su takmičari iz Italije,Slovenije,Hrvatske,Mađarske i Bugarske.Viđene su i te kako zanimljive i uzbudljive utakmice.I ako su turniri pre svega za druženja svaka od ekipa se borila da osvoji što bolji plasman.

Svi učesnici iz Subotice su otišli puni pozitvnih utisaka,sa nadom da će se uskoro ponovo svi sresti na nekom drugom mestu.

Na kraju takmičarskog vikenda, poredak je sledeći:

U kategoriji do 10 godina
1. HK Lipovci (Slovenija)
2. HK Zelina (Hrvatska)
3. HK Plovdiv (Bugarska)

U kategoriji do 14 godina
1. HK Zelina (Hrvatska)
2. HK Lipovci (Slovenija)
3. HK Spartak EV (Srbija)

U kategoriji do 16 godina
1. EV (Srbija)
2. Spartak EV (Srbija)
3. Plovdiv (Bugarska)

U kategoriji žena seniorke
1. AHC (Mađarska)
2. Spartak EV (Srbija)
3. NSA Sofija (Bugarska)

U kategoriji veterana
1. HK Old Boys Subotica (Srbija)
2. HU veterans 1 (Mađarska)
3. HK Jedinstvo Zagreb (Hrvatska)

Ostavi komentar

Unestie Vaš komentar
Unesite Vaše ime